angels_147.gifOlisipa enkeleitä olemassa, että tekisivät hyvänolon. En tiedä onko tämä ihan oikeaa vatsatautia vai masennusta. Jotenkin ei vain huvita mikään ja vatsassa velloo. Voisiko olla, että masennus palajaa, kun lääkkeet lopetin elokuun alussa?

En kyllä toivo kenellekään masennusta. Se on niin kaamea olotila. Sängyssä vain pötköttää, tyhjä katse, ei itkua, ei naurua. Ei ole puhumista eikä mitään. Eli elämänhalu on mennyt. Tuollaisessa olotilassa minun piti taannoin tehdä töitä. Terveydenhoitaja sanoi vain, että masennus helpottaa paremmin töissä käydessä. Vaikka ei se niin ole. Töissä oli tosi vaikeaa. Ei pystynyt tarttumaan mihinkään ja asiat unohtuivat. Olisin ollut sairasloma kunnossa.

No, tuo aika on mennyt. Tulin töistä tänään vähän aikaisemmin. Pitää vielä mennä töihin tutustumiskäynnille yhteen paikkaan ja siinä menee tunti. Lähden klo 13.30.

Hei ihmiset, kertokaa omia kokemuksianne sairasajoilta. Teen sitten kommenteista yhteenvetoja. Autetaan toinen toisiamme. Ollaan enkeleitä toisillemme.